Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

By-jubileums sommerkonsert m/Reidar Larsen og 2020 Vision

juni 15 @ 18:00 - 23:30

kr450

Kongsberg Rock- og Bluesklubb arrangerer den første av sine «Kongsberg Byjubileum» sommerkonserter.
Det blir Blues og det blir Rock! 2 konserter for én billett!

kl 20:00 Reidar Larsen og Hjemmelaget Norges Blueskonge
Kl 22:00 2020 Vision Kongsberg & Notoddens destillerte 80 talls-rockere

REIDAR LARSEN – 2024 – nytt album & ny konsertsesong
Med «Hjemmelaget» som kjerneband (Arne R Skage – gitarer; Roald Brekke – bass; Atle H Strøm – trommer) levérte Mr. Blues et nytt norskspråklig studioalbum i mars. På plata medvirker også et knippe musikervenner som gjester på forskjellige sanger, med dobro, munnspill, trekkspill og blåserekke. Reidar har i mange år blandet forskjellige elementer fra bluesens lange historie, i tillegg til biter fra gospel, cajun, country, jazz & rockhistorien, inn i sin egen musikalske «blandingsdeig». For noen er dette muligens «helligbrøde», mens det for Reidar er en naturlig personlig utvikling ut fra eget geografisk og historisk utgangspunkt.
17. mai 1970 var det stor ungdomsfest i Stavangers storstue, Atlantic Hall. På scenen sto Reidar Larsen med sitt Philicorda GM751 orgel i bandet Evil Sect (tøft skulle det være…) og spilte aktuelle låter fra artister som Eric Burdon & The Animals, Aynsley Dunbar Retaliation og Tony Joe White. Pianotimer fra sjuårsalderen og halvannet år med ungdomsskolebandet Fidibus var bakgrunnen. Derfra har det bare rullet videre for Larsen, både som bandmedlem i halvt legendariske band som Nurk Twins, Stavangerensemblet og Smalhans, og med egne solo- og bandprosjekter hvor blues har vært hovedingrediensen.
I dag regnes Reidar som en av bærebjelkene og veteranene i norsk blues, med utallige opptredener på klubber og festivaler i inn- og utland (særlig USA og England), 15 egne plateutgivelser (en Spellemannpris, tre gullplater), plateutgivelser med band som Stavangerensemblet og Smalhans og om lag 100 større og mindre bidrag på andre band og artisters utgivelser.

2020 VISION
Bak navnet 2020 Vision står revitaliserte rockere fra Notodden og Kongsberg i all sin prakt. I euforisk flørt med amerikansk 80 talls stadion rock leveres egenkomponerte låter på løpende bånd!
Det har blitt noen år siden de trådte ut av manesjen, men de sa aldri farvel. Og er en nå engang sirkushest så lengter en tilbake til «flomlyset og sagflisa».
Bandet består av kjente skikkelser i musikkbyene Notodden og Kongsbergs musikermiljø. Som i tillegg til en god håndfull med plateutgivelser i bagasjen, har flere tiår med konserter land og strand rundt med deres forskjellige konstellasjoner. Verdt å nevne: High Hopes, Up to fly, The Boots Band, Paganize, 7th Helleven, Winterstrain, The Steve Cooling Band og selvsagt Notoddens egne småttegendariske rock’n roll konger – Spider.
Geir Helge Fredheim Vokal, Thomas Rokne Gitar, Stefan Langfors Bass, Jan-Fredrik Heier Keys, Pål Gunnar Eie Gitar, Jarle Havrås Trommer, Elisabeth Moen Petterson og Anne Lene Nordbø kor.
www.facebook.com/share/v/FZYATu1R8Jy4KRod/?mibextid=KsPBc6
www.facebook.com/share/v/fnNxJy7cgGQ8EJza/?mibextid=KsPBc6

Detaljer

Dato:
juni 15
Tid
18:00 - 23:30
Kostnad:
kr450
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
,
Hjemmeside:
https://tikkio.com/tickets/46322-by-jubileums-sommerkonsert

Arrangør

Kongsberg Rock- og Bluesklubb
Epost
booking@kongsbergblues.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Christians Kjeller
Kirkegata 10
Kongsberg, Viken 3616 Norway
Telefon
Kirkegata 10