Forretter
Rakfisk
Rakfisk med rømme, rødløk, rødbet, dill, og lefse
“Rakfisk” (fermented trout)
With sour cream, red onion, beet, dill, griddle cake (Norwegian style)kr 194
Spekeskinke
Spekeskinke, med rømme, rødløk, rødbetsalat, agurk, persille og flatt-brød
“Cured Ham”
With sour cream, red onion, beet salad, cucumber, parsley, flatbreadkr 157
Hovedretter
Petra´s Juletorsk
med erter, bacon, sennep saus og poteter
Petra´s Christmas Cod
with peas, mustard sauce, and potatoeskr 392
Opsahlgårdens Juletallerken
Svineribbe, medisterkake, julepølse, rødkål, surkål, Opsahlgårdens egen julesaus og poteter
Christmas plate
Crispy Pork rib, pork patty, pork sausage, red sauerkraut, sauerkraut, Christmas sauce and potatoeskr 392
Pinnekjøtt (pinnebog)
Serveres med kålrotstappe, mandelpoteter og sky
”Pinnekjøtt”. Salted and cured ribs of lamb
Served with mashed turnips, boiled potatoes and simmered broth.kr 488
Desserter
Opsahlgårdens karamellpudding
Pisket krem, mandel krokan
Crème Caramel
Whipped cream, crunchy almondkr 147
Opsahlgårdens Appelsinkrem
Hjemmelaget appelsinkrem med "Triple Sec", sjokolade skall, kjeks