Forretter
Rakfisk
Rakfisk med rømme, rødløk, rødbeter og lefse
“Rakfisk” (fermented trout)
With sour cream, red onion, pickled roots, griddle cake Norwegian stylekr 194
Hovedretter
Petra´s Juletorsk
med erter, bacon, signatur saus og poteter
Petra´s Christmas Cod
with peas, speciality sauce, and potatoeskr 392
Opsahlgårdens Juletallerken
Svineribbe, medisterkake, medisterpølse, rødkål, Opsahlgårdens egen julesaus og poteter
Christmas plate
Crispy Pork rib, pork patty, pork sausage, pickled cabbage, our christmas sauce and potatoeskr 392
Pinnekjøtt (pinnebog)
Serveres med kålrotstappe, mandelpoteter og fersk kraft
”Pinnekjøtt”. Salted and cured ribs of lamb
Served with mashed turnips, boiled potatoes and simmered broth.kr 488
Desserter
Opsahlgårdens karamellpudding
Pisket krem, mandel krokan